Täältä löytyvät JAKON vuoden 2024 kuvastot ja kokotaulukot.

Mitä eroa eri lippismalleissa on?

Snapback, dad hat, baseball cap vai trucker cap?

Kustomoitujen lippisten hankkimisessa tulee heti ensin vastaan kysymys, minkä mallisen lippiksen haluaa. Mitä eroa on vaikka snapbackillä, dad hatilla, baseball capilla ja trucker hatilla. Tätä meiltä kysytään usein, joten käydään eroja läpi tässä.


Snapback

Snapback on suoralippainen 6-paneelinen lippalakki, joka on varustettu säädettävällä muovipuristimella hatun takaosassa, mikä tekee siitä yhdenkoon mallin. Snapbackin etupaneeli nousee myös suoraan lähes 90 asteen kulmassa ylös.

Snapback on nuorisoikoni, jossa on usein myös tarra lipassa. 

Baseball cap

Baseball lippis, on kehittynyt baseball-pelaajien käyttämästä lakista. Siinä on pyöreä kupu ja jäykkä, usein kaareva, lippa. Edessä on yleensä joko kirjailtu tai painettu kuvio, joka voi olla tuotemerkki tai yrityksen/joukkueen logo. Lippikset ovat ensisijaisesti kesäpäähineitä, ja valmistettu ohuesta, kovitetusta tai pehmeästä kankaasta, tai verkosta. Useimpien baseball-lakkien kokoa voi säätää lakin takapuolelta.

Dad hat

Dad hat eli isähattu on käytännössä baseball-lippis, jossa ei ole rakennettua vuorta etupaneeleissa toisin kuin baseball lippiksessä. Sen johdosta isähattu on pehmeämpi ja päänmyöntäinen 6- tai 5-paneelinen lippis, joka tuntuu kevyeltä ja hyvin istuvalta.

Trucker cap 

Trucker cap eli ns. rekkamiehen lippis on lipaltaan joko suora kuten snapback tai kaareva kuten baseball lippis. Siinä on kuitenkin yleensä korkea etuosa ja loppuosa hatusta on valmistettu muoviverkosta, jossa takana napsautettava säätökiinnike. Eli Trucker cap on kuten snapback, mutta sen takaosa on muoviverkkoa.


Jos kaipaat juuri oman kaltaisen lippiksen, niin sellainen voidaan kustomoida juuri teidän tarpeisiinne

Voit valita mallin alla olevien kuvien perusteella ja kertoa toiveesi, niin teemme sinulle tarjouksen hatuista. Huomaa, että tällä lailla kustomoitavissa hatuissa minimitilaus on 50 kpl. Pienemmissä määrissä on mahdollista hankkia valmis päähine valikoimistamme ja esimerkiksi brodeerata siihen toivomanne logo.

Baseball lippikset ja isähatut

Alla on esimerkkejä baseball lippismalleista erilaisin kustomointimahdollisuuksin.

Snapback lippikset

Alla on esimerkkejä snapback lippismalleista erilaisin kustomointimahdollisuuksin.


Trucker cap lippikset

Alla on esimerkkejä trucker lippismalleista erilaisin kustomointimahdollisuuksin.

Lahjakortti